Diyarbakır'da esrarengiz cesetler !

Yol yapım çalışmasında bir kamyonun boşaltığı mucur içerisinden brandaya sarılı 2 çocuk cesedi çıktı.

27 Şubat 2012 Pazartesi 15:43
Diyarbakır'da esrarengiz cesetler !
 Diyarbakır'da yol yapım çalışmasında bir kamyonun boşaltığı mıcır içerisinden brandaya sarılı 2 çocuk cesedi çıktı. Cesetler otopsi için hastaneye götürülürken, polis geniş kapsamlı soruşturma başlattı.


Diyarbakır-Şanlıurfa arasındaki karayolu inşaatına başka bir ilden mıcır getiren TIR, bu sabah saatlerinden boşaltma işlemine başladı. Bu sırada karayolu işçileri mıcırların arasında 2 torba bulup açınca, içinde 2 çocuk cesedinin bulunduğunu gördü.

Haber verilmesi olay yerine giden polis, yaptığı ilk incelemede cesetlerin 12 ve 13 yaşlarında iki ayrı erkek çocuğu ait olduğunu tespit etti. Kimliği açıklanmayan TIR sürücüsü gözaltına alınırken, çocukların cesetleri kimlik tespiti ve otopsi yapılak üzere Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

ÇOCUK CESETLERİNİN OLDUĞU MICIR ELAZIĞ'DAN GETİRİLMİŞ

Diyarbakır'da kamyonun boşalttığı mucur içerisinde çıkan 2 erkek çocuk cesedi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun 14. kilometresindeki yol yapım çalışmasında bir kamyonun boşalttığı mıcırın içerisinden brandaya sarılı olarak çıkan ve 12-13 yaşlarında oldukları tahmin edilen 2 erkek çocuğuna ait cesetler, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracına konularak, otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

Diyarbakır'da boşalttığı mıcırdan 2 erkek çocuk cesedi çıkan kamyonun Elazığ'dan yüklendiğinin belirlenmesi üzerine jandarma ekipleri kentin eski yerleşim yeri Harput'taki taş ocağına gitti. Jandarma burada işletme yetkilileri ile görüştü.

Yetkililer, söz konusu kamyona dün akşam saatlerinde ocaktan mıcır yüklendiğini bildirdi.

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun 14. kilometresindeki yol yapım çalışmasında bir kamyonun boşalttığı mıcırın içerisinden brandaya sarılı olarak 12-13 yaşlarında oldukları tahmin edilen 2 erkek çocuğuna ait ceset çıkmıştı.

Jandarmanın olayla ilgili incelemesi sürüyor.

04haber250x250 -->

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Arşiv