Memleket Partisi İl Başkanlığından Ağrı Basın Birliğine Ziyaret

Memleket Partisi İl Başkanlığından Ağrı Basın Birliğine Ziyaret

21 Haziran 2021 Pazartesi 19:01
Memleket Partisi İl Başkanlığından Ağrı Basın Birliğine Ziyaret
Memleket Partisi Ağrı İl Başkanı Maksut Kösedağ ve Yönetim kurulu üyeleri Ağrı Basın Birliğine ziyarette bulundular.

Kösedağ Çarşamba günü Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Ağrı'ya Yapacağı ziyaret programı ile ilgili paylaşımlarını yaparak '' Ağrı'da Siyaset yaparken Siyasilerin sesini duyurma noktasında öncülük eden Basın Mensuplarına her zaman önem verdiklerini, bu kapsamda ziyaret programlarımızda önceliklerimizden biridir. Ağrı'da zor şartlar altında mesleğini icra eden Basın mensupları ile sık sık görüşmek için bu ziyaretlerimizi aksatmadan yapacağız.'' dedi.

Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram ziyaretlerinden dolayı Memleket Partisi İl Başkanı Maksut Kösedağa ve Yönetim kuruluna teşekkür etti.

Bayram '' Kapılarının tüm siyasilere açık olduğunu , Sevdası Ağrı Olan tüm Siyasetçiler ve STK Temsilcileri gibi bizimde tek Sevdamız Ağrı'dır. Maksut Başkanımız ve yol Arkadaşlarına çıktıkları bu yolda başarılar dilerim.'' Dedi.


 
04haber250x250 -->

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Arşiv