Çelebi'den Şehitler Haftası Mesajı

Çelebi'den Şehitler Haftası Mesajı

14 Nisan 2021 Çarşamba 10:03
Çelebi'den Şehitler Haftası Mesajı
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, şehitlik makamının en üst mertebelerden biri olduğunu belirterek, “Birliğimiz, beraberliğimiz, ve bağımsızlığımız için mukaddes vatan toprakları ve al bayrağımız uğruna canlarını hiçe sayarak en yüksek mertebeye ulaşan şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Şehitlerimize şükran ve minnet borcumuz, bir ömür boyu tükenmeyecektir" dedi.

14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Milletvekili Ekrem Çelebi, “Ölürsem şehidim, kalırsam gazi anlayışıyla, vatanı ve dini uğruna bir an bile tereddüde düşmeden gazâ eden kahraman ecdadımız, yüzyıllarca İslam’ın sancaktarlığını yaptığını kaydeden Çelebi, mesajında şunları söyledi:

Vatanımızı ve bayrağımızı sarsılmaz imanları ve eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimiz, ülkemizin bugünlere ulaşması için sayısız zorluklara göğüs germiştir. Milletimizin her ferdi, şehitlerimizin bıraktığı emanetin değerinin şuuru içindedir. Biz de şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emaneti, her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşıyacağız. Çanakkale’de, Milli Mücadele’de, 15 Temmuz’da birliğimiz, beraberliğimiz, ve bağımsızlığımız için mukaddes vatan toprakları ve al bayrağımız uğruna canlarını hiçe sayarak en yüksek mertebeye ulaşan şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.” 
04haber250x250 -->

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Arşiv