Atso'dan Deva Partisine Ziyaret

Atso'dan Deva Partisine Ziyaret

18 Aralık 2020 Cuma 11:10
Atso'dan Deva Partisine Ziyaret
Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan ve Yönetim Kurulu üyeleri DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin’e İadei ziyarette bulundu.

DEVA Partisi Ağrı İl Başkanlığı yeni açılan İl binası her geçen gün ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Önceki gün Ağrı Ticaret Odası Başkanı Saim Alpaslan Yönetim Kurulu ile birlikte DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin’e ziyarette bulundu.

Ağrı’nın sorunlarının konuşulduğu ziyarette Alpaslan’ı İl Başkanı Dağtekine, yardımcıları, Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Başkanları eşlik etti. 


04haber250x250 -->

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    nöbetçi Ağrı
    Hava Durumu
    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Arşiv