Ağrı'da 67 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Ağrı'da 67 Düzensiz Göçmen Yakalandı

03 Şubat 2023 Cuma 12:05
Ağrı'da 67 Düzensiz Göçmen Yakalandı
Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan yol kontrolünde Kamyonet kasasında saklanmış 67 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalanmıştır.

Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; "İl Jandarma Komutanlığımız tarafından gerçekleştirilen yol kontrolünde durdurulan kamyonette yapılan kontrolde, araç içinde 67 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen ve bu göçmenleri sevk eden 2 şüpheli (Organizatör) yakalanmıştır. 2 organizatör çıkarıldıkları Doğubayazıt Sulh Hakimliği tarafından tutuklanmış olup (67) düzensiz göçmen sınır dışı edilmiştir. Göçmen Kaçakçılığı ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi. 




04haber250x250 -->

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    Hava Durumu
    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    Arşiv